over projecten

GEWOON DOEN

Creativiteit is niet altijd groots en meeslepend. Soms is het gewoon creëren, iets doen! Het gevoel dat erbij hoort is maar met weinig te vergelijken. Het zit ergens in je buik en het voelt als ‘vlinders.’

Meer reden heb ík niet nodig om regelmatig zelf iets te scheppen of om een daad te doen die ertoe doet. Jij?

WAT VOORBEELDEN

Momenteel werk ik aan een nieuwe tentoonstelling over discriminatie met een hele nieuwe invalshoek. Ben jij een creatieve fotograaf of visuele artiest?  Je kunt nog reageren! Misschien klikt het en doe je mee.

Ter viering van 1o jaar Jobortunity schreef ik een verhalen boek. Over de unieke Hi5 trainingsmethode, succesverhalen van studenten en natuurlijk het prachtige land en haar inwoners. Karibuni!

Veertien mensen lieten zich 12 uur opsluiten. We haalden € 25.000 op voor Free a Girl. Met onze actie konden we meisjes bevrijden uit gedwongen prostitutie en creëerden we bewustzijn voor deze misstand.

In samenwerking met Flore Zoë Productions deden we de 1e shoot voor een tentoonstelling over de rat race van ons leven en de prijs die we daarvoor betalen. De tentoonstelling kwam er nooit. We waren te vroeg.

– 06 28 48 49 99 –

– info@hansbassing.com –

back home