over projecten

GEWOON DOEN

Creativiteit is niet altijd groots en meeslepend. Soms is het gewoon creëren, iets doen! Het gevoel dat erbij hoort is maar met weinig te vergelijken. Het zit ergens in je buik en het voelt als ‘vlinders.’

Meer reden heb ík niet nodig om regelmatig zelf iets te scheppen of om een daad te doen die ertoe doet. Jij?

WAT VOORBEELDEN

Van 8-26 november exposeer ik gedichten bij Galerie Sylvia Thijssen, Marksingel 1, Breda. Gedichten over gezichten. Mijn eerste expositie met gedichten, dus wees erbij als je iets bijzonders wil meemaken.

In Breda vond de Zero Waste Week plaats. Het thema was: Liefde voor … want als je ergens van houdt, dan verspil je het niet. Als huisdichter mocht ik workshops verzorgen: ‘Schrijf een liefdesgedicht voor …’

Ik ben altijd maar weer op zoek naar een project. Gewoon omdat ik dat nodig heb. Heb jij een idee voor mij of kan ik je ergens creatief bij ondersteunen? Bel me.

Ter viering van 1o jaar Jobortunity schreef ik een verhalen boek. Over de unieke Hi5 trainingsmethode, succesverhalen van studenten en natuurlijk het prachtige land en haar inwoners. Karibuni!

Veertien mensen lieten zich 12 uur opsluiten. We haalden € 25.000 op voor Free a Girl. Met onze actie konden we meisjes bevrijden uit gedwongen prostitutie en creëerden we bewustzijn voor deze misstand.

In samenwerking met Flore Zoë Productions deden we de 1e shoot voor een tentoonstelling over de rat race van ons leven en de prijs die we daarvoor betalen. De tentoonstelling kwam er nooit. We waren te vroeg.

– 06 28 48 49 99 –

– info@hansbassing.com –

back home