bedrijfsverhalen

Een visie is een verhaal.

Mensen geloven graag in verhalen. Een goed bedrijfsverhaal, op basis van verleden, heden en toekomst versterkt de betrokkenheid van je mensen. Je bedrijf, product, ambities, een koerswijziging, mensen willen erbij horen als het verhaal inspireert. Ik schreef er al diverse en dat was altijd weer een feestje.

Waardevolle gedichten

Heb je kernwaarden, maar vind je het lastig om ze te laten leven binnen je organisatie, dan kan het enorm goed werken om ze op te hangen verwoord in een gedicht. Het mooie aan woordkunst is dat mensen erover gaan nadenken en er hun eigen invulling aan gaan geven. En natuurlijk moet je het er dan wel over hebben met elkaar. 

Een storybook

Laat mensen aan het woord: Medewerkers, klanten, stakeholders. Maar geen formele en sociaal correcte dooddoeners. Hun echte verhalen over van alles en nog wat, die duidelijk maken waar het bij jullie om draait. Ik schreef een storybook voor Jobortunity Tanzania en dat werd een boek dat z’n leven niet doorbrengt op de boekenplank tussen andere boeken.

En verder …

Ik heb nog wel wat ideeën, maar daar moet je me eerst voor uitnodigen.

Gewoon bellen of mailen! We drinken een goeie kop koffie. We gaan het over jou en je dromen hebben en als het klikt gaan we verder down the rabbit hole.

06 2 84 84 999 –

info@hansbassing.com