over mij

EEN ZONDAGSKIND

Ik werd niet geboren aan de goudkust, had niet eens een vergulde lepel in mijn mond, maar het was wèl op een zondag. En ik ben een na-oorlogs bloemenkind, dat bood mogelijkheden. Mijn eigen verhaal gaat over een vlucht naar vrijheid, vallen en opstaan. Buiten je begrenzingen gaan en het lef hebben om jezelf opnieuw uit te vinden. Na een jaartje of 46 had ik het geluk een midlife crisis te krijgen. Het zaad van de sixties was vroeg geplant maar pas toen mijn aarde jaren later flink was omgewoeld schoot het wortel.  Sindsdien voel ik me vrij en gaat het me goed. Zó goed dat ik het ook een ander gun. Ik hou niet van hokjes. ‘Weg met de kooien,’ zeg ik, ook al zijn ze van goud. Stop jezelf en anderen er niet in. Het is me een genoegen om je eruit te sleuren, als je dat wilt tenminste. En… lijkt je dat wat?

De 21e eeuw vraagt nieuwe vaardigheden en je vrij voelen om dingen anders te doen is er daar een van. Misschien wel de belangrijkste. Ik ben er iedere dag mee aan de slag. Doe mee en ga je verwonderen!

meer weten?

Je kunt me altijd bellen om elkaar persoonlijk te ontmoeten. Onderaan de pagina vind je mijn telefoonnummer. Twijfel je nog en wil je eerst verder snuffelen? Ga je gang!

linkedin

Mijn zakelijk profiel. Hier vind je wat ik allemaal meebreng aan kennis en ervaring.

in 1 minuut

Een 1e indruk. Deze korte video geeft je een look en feel van wie ik ben en waar ik voor sta. [onder constructie]

in 5 liedjes

Een woord heeft lading. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Muziek raakt ons weer ergens anders.

in 222 woorden

Een 2e kans voor een 1e indruk. In 7 vragen, 222 woorden en 8 beelden nog een tipje van de sluier gelicht.

 – 06 28 48 49 99 –

– info@hansbassing.com –

back home